Biyolojik peeling uygulamalarından biri olan shine peeling;  Özel bir içeriğe sahip olan shine peeling  kremi hafif dokunuşlarla yapılan masajla cilt altına itilir ve ürün 3,5 milimetre cilt altına inerek 72 saat çalışarak mucizevi etkisini gösterir. Cildin pH dengesini, asidik bir ürün içermediği için bozmadan yapılandırarak yeni hücre oluşumuna yardımcı olur.

https://mangroveactionproject.org/articles/comparing-features-of-top-bingo-sites-not-on-gamstop.html

Shine Peeling bakımı yaparken cildin doğal iyileştirme prosesini devreye soktuğu için naturel bir şekilde cilt altında bir iyileştirme ,hücre yenileme hızını arttırma , hücre bariyerlerini kuvvetlendirme, elastin ve kolajen üretimini arttırmak  üzere  Cilt de yaşanan Problem her ne ise o problemi iyileştirmek üzere bir tür savaş başlatmış olur.

Shine Peeling bakımının en güzel özelliklerinden biri de uygulama protokollerini değiştirerek Her yaş grubuna, hassas cilt tiplerine, hamilelerde, kuperozlu hatta rozasea hassasiyeti olan ciltlerde bile kullanabilme imkanı sunmasıdır.

Sorularla Shine Peeling İşlemi

Shine Peeling Uygulamasında aklınıza gelen tüm soruların cevabı burada

🔵► Shine Peeling Tedavisi Kalıcı mıdır?

Bu uygulamalar ile lekeleri tedavi etmek kolay olmayan ve süreç gerektiren bir işlemdir. Kullandığımız en son teknoloji cihazlar sayesinde yapılan leke tedavisinde tedavi edilen lekelerin sadece %30 u geri gelebilir. Tedaviye devam ederek bu oran azaltılır ve leke mümkün olabildiğince minimalize edilir. Kişi yapılan tedaviyi korumayı başarırsa (güneşe çıkmamak vb.) leke tamamen yok edilebilir.

🔴► Shine Peeling nasıl uygulanır?

Bu özel karışım, uzmanlar tarafından özel bir masaj tekniği ile uygulanır. Seans aralıkları cildin ihtiyacına göre kişiye özel olarak belirlenir. Shine peeling  uygulamasından 3 ila 4 gün sonra cilt soyulmaya başlar. Cildin yapısı ve yenilenme kapasitesine göre soyulma pul pul ya da daha yoğun bir şekilde olabilir.

vardenafil 5 mg 84 stück preisvergleich

Birçok insan, zararlı kimyasallar kullanılmadan veya estetik cerrahi işlemler olmadan cilt problemlerinin çözümlenmesini, cildinin yenilenmesini arzular. Bu imkansız değildir. Shine peeling yüzde ve vücutta çeşitli cilt problemlerine çözümler getirmektedir. Geniş gözenekler, yağlı ve birikimli ciltler, yenilenmeye ihtiyacı olan, elastikiyetini kaybetmiş ciltler, cansız, donuk, dolaşımı zayıf olan ciltler, güneşten zarar görmüş, gevşemiş tüm vücut bölgelerinde uygulanabilir. Her cildin reaksiyonu farklı olduğundan istediğiniz sonuca varmak için kişiye özel seçilen bakımı birkaç kez tekrarlamak gerekebilir.

Vücudunuzu yenilemek için tamamen doğal maddeler birlikte çalışırlar. Mineraller, enzimler ve vitaminler içeren çeşitli bitki ve Shineların karışımı cildin yenilenmesine ve taze bir görünüm kazanmasına yardım eder. Bu özel karışım, eğitim görmüş profesyonel uzmanlar tarafından özel bir masaj tekniği ile uygulanır. Böylece cildin üst tabakası nazikçe soyulur. Bu işlemle cildin emilim gücü artar, hücre yenilenmesi hızlanır. Dolaşımın uyarılmasıyla metabolizma hızlanır, cildin oksijen alımı ve beslenmesi artar.

🔵► Shine Peeling tedavisini kimler yaptırabilir?

Gelişimini tamamlamış, özel bir rahatsızlığı bulunmayan herkes bu uygulamayı yaptırabilir.

🔴► Shine Peeling uygulama esnasında acı veya ağrı oluyor mu?

Shine Peeling uygulamasında deri altına verilen hafif ısı nedeniyle acı toleransı düşük bireyler çok az da olsa acı hissedebilir. Ancak kesinlikle herhangi bir aneztezik uygulama yapmaya gerek yoktur.

🔵► Bir seans kaç dakika sürüyor?

  • Ortalama olarak bir seans 40 dakika kadar sürmektedir.

🔴► Tedavi kaç seans uygulanıyor?

Tedavi bölgesine göre seans sayısı değişiklik gösterse de, genellikle tek seansta sonuçları görebiliriz.

Shine Peeling işleminde verdikleri mükemmel destek ve motiveden dolayı teşekkürler

Güvenin Adresi!!! 🏆
Merve B.Teknisyen

Yüzümdeki lekelerden kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum

İşte Bu Dedirten Uygulama
Kader GeliboluMimar

Doğal Leke Çıkarma Yönetimi gayet başarılı

Teşekkürler
Hatice AdıgüzelDoktor

RANDEVU OLUŞTURMA

Bizi arayın veya aşağıdaki formu doldurun, sizinle iletişime geçelim. Tüm soruları iş günlerinde 1 saat içinde yanıtlamaya çalışıyoruz.